4 Eylül 2017 Pazartesi

NeoBux Ödeme Yapıyor Mu?

2008 yılından beri faaliyette olan NeoBux, PTC (Paid to Click yani Tıkla Kazan) sektörünün lideri konumundadır ve bu sektördeki en güvenilir sitedir. NeoBux'a üye olurken kabul ettiğiniz kullanım şartlarını yerine getiriyorsanız, kazandığınız parayı alacağınız konusunda garanti verebilirim.

NeoBux PTC sektörünün en güvenilir sitesidir, ödemeleri kesintisiz olarak yapar.

NeoBux'tan ödeme alan birçok kişiyi NeoBux Türkçe Forumlarında bulabilirsiniz. Forumları biraz gezerseniz, kullanıcı profillerinde bugüne kadar kazandıkları miktarın gösterildiğini fark edersiniz. Bazı kullanıcıların binlerce dolar kazandığını ve ödemelerini aldıklarını yine forumdan, bizzat ödeme kanıtlarıyla kendi ağızlarından okuyabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi, NeoBux ile para kazanmak ve ödeme almak istiyorsanız, kullanım şartlarına uymanız gerekiyor. Şark kurnazlığı dediğimiz hadiseyi yerine getirerek reklamlara tıklayacak botlar ya da scriptler kullananların hesapları banlanır ve ne kadar kazanmış olurlarsa olsunlar ödemeleri yapılmaz. Bu yüzden bu kişilerden olmamanızı, NeoBux kurallarına uyarak kazanç sağlamanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder