3 Eylül 2017 Pazar

NeoBux Eklentisi

NeoBux ile para kazanma işinde profesyonel olan bizler, hesaplamalarımıza ve tıklamalarımıza yardımcı olması amacıyla birkaç NeoBux eklentisi ve aracı kullanıyoruz. Kullandığımız eklentilerin başında NeoBux AdAlert eklentisi yer alıyor. NeoBux'ın resmi eklentisi AdAlert ile, tıklamamız gereken yeni bir reklam olduğunda ya da yapabileceğimiz yeni bir mini job (mini görev) olduğunda bildirim alıyoruz. Bu sayede reklamları ve görevleri kaçırmıyoruz.

NeoBux Adalert hakkında ayrıntılı bilgiyi NeoBux Adalert Nedir? başlıklı yazımda bulabilir ve eklentiyi kurmak isterseniz kurulum için NeoBux AdAlert Nasıl Kurulur? başlıklı yazımdan resimli anlatıma ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim bir diğer önemli NeoBux eklentisi olan NeoBuxOx isimli ekletiye...

NeoBuxOx Nedir? Nasıl Kurulur?

NeoBuxOx Nedir? Nasıl Kurulur?

NeoBuxOx, bir NeoBux üyesi olan Proxen isimli kullanıcı tarafından hazırlanmış, oldukça kullanışlı bir NeoBux eklentisidir. Eklenti sayesinde referans sayenizde BEP'inizi, istatistik sayfanızda ise günlük gelir ve giderlerinizi görebilirsiniz.

Bunlar niçin önemlidir diye sorarsanız, kısaca şöyle açıklayayım. Kiraladığınız ve uzattığınız referanslarla günlük olarak karda mısınız, yoksa zararda mısınız, bu eklenti ile kolayca görebilir ve NeoBux ile para kazanma stratejinizi buna göre planlayabilirsiniz.
Eklentiyi kurmak için, yukarıdaki linklere tıklamanız yeterlidir. Kurulumun ardından referans ya da istatistik sayfanızda sizden referanslarınızı kaç gün uzattığınız sorulacak, çıkacak kutucuğa cevabınızı yazdıktan sonra eklenti aktif oluyor. NeoBux ile bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder