19 Ağustos 2017 Cumartesi

NeoBux Rented Referrals Nedir?

NeoBux Rented Referrals (Kiralık Referans) Nedir?
NeoBux rented refferans, kiralık referans demektir. Eğer NeoBux direct referrals bulamıyorsanız, yani NeoBux'tan para kazanmanıza yardımcı olacak bir çevreniz yoksa, bunun yerine referans kiralayabiliyorsunuz. Bu referanslar aynı sizin gibi sisteme üye olan kullanıcılardır. Sistem referanssız olarak kayıt olan kullanıcıları sizin referans üyeniz olarak atar.

NeoBux Rented Referrals Sistemi Mantıklı Mı?


Yukarıda da bahsettiğim gibi, eğer NeoBux'a üye yapabileceğiniz ve onlarla beraber para kazanabileceğiniz bir çevreniz yoksa ve NeoBux'tan para kazanmayı kafanıza koyduysanız, yapabileceğiniz en mantıklı hareket referans kiralamak olacaktır. Unutmayın ki, kiraladığınız kişiler de sizler gibi NeoBux'tan para kazanmak isteyen insanlar, onlara yardımcı olup sistemi öğreterek ve aktif olmalarını sağlayarak çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

NeoBux Rented Referrals Ne Kadar Sürüyor?


NeoBux'ta referans kiraladığınız referanslar 30 gün boyunca sizin referansınız olarak kalıyor. Referanslarınızdan memnun kaldıysanız sürelerini minimum 15 gün olmak üzere ödeme yaparak uzatabiliyorsunuz. Ayrıca memnun kalmadığınız, size para kazandırmayan referansları da değiştirebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder