19 Ağustos 2017 Cumartesi

NeoBux Direct Referrals Nedir?

NeoBux Direct Referrals (Direk Referans) Nedir?

NeoBux Direct Referrals, direk referans anlamına gelmektedir. NeoBux sitesi üye olan her kullanıcıya bir link vererek siteye yeni kullanıcılar getirmesini ister. Linklere tıklayarak para kazanmak isteyen tanıdıklarınız yani NeoBux'a paylaştığınız link üzerinden kayıt olan kişiler, sizin direk referanslarınız olurlar. Direk referanslarınız linklere tıklayarak hem kendileri para kazanmaya başlar, hem de siteye onları üye yaptığınız için size para kazandırırlar. Kısacası, üyeliğini sağladığınız herkes için siz de fazladan para kazanırsınız.

NeoBux Referans Linkim Nerede?


NeoBux referans linkiniz, üyelik panelinde bulunur. Panelinizden hem linkinize hem de linkinizi paylaşırken kullanabileceğiniz görsel resimlerin kodlarına ulaşabilirsiniz. NeoBux ref linkini almak isteyenler için bu sayfaya nasıl ulaşacaklarını resimli olarak anlatıyorum.



NeoBux'a giriş yaptıktan sonra, resimde gördüğünüz gibi panelinizin sağ üst köşesinde yer alan kullanıcı adınızın üzerine tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek.


Açılan sayfada referans linklinize ve ref linkiniz ile beraber paylaşmak için alabileceğiniz banner kodlarını göreceksiniz. Beğendiğininiz bir bannerı seçtiğinizde kodlar otomatik olarak yenileniyor. Tek yapmanız gereken banner kodlarınızı ya da ref linklinizi kopyalayarak çevreniz ile paylaşmanız ve direk referanslar edinmeniz. Hayırlı kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder