21 Ağustos 2017 Pazartesi

NeoBux Reklamlara Tıklama

NeoBux'a başarıyla üye olup, hesabınıza giriş yaptıysanız sıra artık reklamlara tıklayarak para kazanmaya geldi demektir. Öncelikle aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi, sağ üst bölümde bulunan menüden yeşil renkli View Advertisements (Reklamları Görüntüle) butonuna tıklayarak reklamlara ulaşacağımız sayfaya geçiş yapıyoruz.
View Advertisements (Reklamları Görüntüle)

Karşımıza NeoBux reklamlarının olduğu bir sayfa gelecek. Bu sayfada bulunan ve yıldız işareti olan her kutucuk tıklayabileceğimiz ve para kazanabileceğimiz bir NeoBux reklamıdır. Bir reklam seçip önce o reklamın sağ alt köşesinde bulunan yıldız işaretine tıklıyoruz. Daha sonra o reklam kutucuğunun içerisinde bir kırmızı nokta belirdiğini göreceksiniz, bu noktaya tıklayıp NeoBux reklamımızı açıyoruz.
NeoBux Reklamlara Tıklama: önce sarı yıldıza, sonra çıkan kırmızı yuvarlağa tıklıyoruz.
Yeni bir sayfada reklam açılacaktır. Alttaki resimde de görebileceğiniz üzere, açılan bu sayfanın sol üst köşesinde, NeoBux logosunun O harfinde sarı bir çubuk çıkıyor, bu yükleniyor çubuğu dolana kadar ve logo tamamlanana kadar bekliyoruz. Yani açılan reklamları birkaç saniye görüntülemiş olmamız gerekiyor.
Yükleme tamamlandığında reklamı görüntülemiş kabul ediliyoruz ve paramız NeoBux hesabımıza ekleniyor. Az önce takip ettiğimiz logonun hemen yanında reklamdan ne kadar para kazandığınızı gösteren bir onay yazısıyla beraber, Close (Kapat) butonunun çıktığını göreceksiniz. Bu butona tıklayarak reklamı kapatıp, aynı şekilde diğer reklamları görüntülemeye devam ediyoruz.
NeoBux ile para kazanmak isteyen herkese bol kazançlar dilerim. Henüz NeoBux'a üye değilseniz, alttaki resme tıklayarak siteye üye olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder