25 Ağustos 2017 Cuma

NeoBux Adprize Nasıl Kazanılır?

NeoBux'ın çekiliş sistemi NeoBux Adprize'a katılım hakkı kazanmak için düzenli olarak NeoBux reklamlarına tıklamanız gerekmektedir. Tıkladığınız bir reklam için 3 Adprize hakkı kazanırsınız.

NeoBux Adprize Nasıl Kazanılır?

NeoBux Adprize Kazanma Taktiği


Öncelikle bilmelisiniz ki, bu bir çekiliş, yani büyük oranda şansa bakıyor ancak unutmayın ki bir bilgisayar sistemine tanımlanmış bir çekiliş, yani bir algoritması, bir zayıf noktası olması şart. Ben NeoBux Adprize sisteminin şu mantıkla çalıştığını düşünüyorum:

Her gün 100 ödül dağıtıldığını varsayalım. Algoritma bu 100 ödülü, eşit aralıklarla günün belirli saatlerinde dağıtmak için kodlanmış. Bu sayede günün her saatinde, dünyanın çeşitli yerlerinden kullanıcılar ödül kazanabiliyor ve gün tamamlandığında tüm ödüller dağıtılmış oluyor.

Böyle bir algoritma olmasaydı, işi tamamen şansa bıraksalardı, bir gün içerisinde kimsenin ödül kazanmadan çekilişin tamamlanması olasılığı da ortaya çıkardı ki, NeoBux Adprize forumlarını takip ettiğimde böyle bir olasılığın olmadığını gördüm.

Elbette ki kazanma saatleri her gün sabit değil, sürekli olarak değişiyor. Yani bir gün saat 13:12:05'de çekiliş kazandınız diye, bu saat her gün içerin geçerli olacak değil. Peki o zaman bu algoritma mantığı bizim ne işimize yarar, kazanma olasılığımızı nasıl arttırabiliriz?

Çok basit. Adprize haklarınızı aralıklarla değil, arka arkaya harcayın. Bir gün içerisinde kazandığınız skorları tek seferde harcamaya özen gösterin. Bu sayede bir saat aralığının tamamını kapatma ve bu aralıkta çekiliş kazanma şansınız çok daha yüksek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder